Ергоспірометрична система Oxycon Pro (VIASYS Healthcare, США-Німеччина, «Erich Jaeger»)

Ергоспірометрична система Oxycon Pro (VIASYS Healthcare, США-Німеччина, «Erich Jaeger»)

Діагностична стаціонарна ергоспірометрична система призначена для практичного використання у кардіології, спортивній медицині, спортивних тренуваннях, фізичній реабілітації, пульмонології, медицині праці з метою дослідження реакції кардіореспіраторної системи на стандартні і максимальні навантаження на різних ергометрах (підбір ергометра залежить від виду спорту і спеціалізації спортсмена).

Система проводить швидкий і точний аналіз повітря, що видихається. У комплексі використано об’ємний цифровий сенсор дихання турбінного типу з невеликим мертвим простором, що має незначний опір (менше 0,1 кПа/л/с при 15 л/с) і не обмежує потік повітря (0–15 л/сек.) у всьому діапазоні фізіологічно актуальних значень. Датчик аналізатора кисню електрохімічного типу, діапазон вимірювань 0–100% O2, точність 0,05 %, постійна часу Т90 ≤ 40 мс. Аналізатор вуглекислого газу – високошвидкісний датчик поглинання в інфрачервоній області, діапазон вимірювань 0–15 % СO2, точність 0,05 %, постійна часу Т90 ≤ 40 мс.

Діагностична система дозволяє виконувати спірометричні стандартні тести, ЕКГ-тест під час фізичного навантаження на біговій доріжці.

Система відповідає стандартам з контролю якості ISO 9001, EN 29001/СЕ, а також має захист пацієнта від ураження струмом, шляхом повністю ізольованих підсилювачів типу IEC 601-1 BF.

Є питання?

Отримати бескоштовну консультацію.