Blog

Спортсмени-паралімпійці визначили параметри працездатності під час фізичного навантаження, готуючись до міжнародних стартів

Кононова Олександра та Решетинський Ярослав, спортсмени-паралімпійці, пройшли обстеження в НДІ НУФВСУ. Це відбулося вчора, 28 жовтня, в процесі підготовки до міжнародних стартів (чемпіонатів світу).
Видатні спортсмени здійснили комплексне медико-біологічне обстеження з використанням широкого кола сучасних методів та надання практичних рекомендацій щодо оптимізації функціонального стану.
ДОВІДКОВО:
ОЛЕКСАНДРА КОНОНОВА – лижниця та біатлоністка серед спортсменів з порушенням опорно-рухового апарату, переможниця та срібна призерка зимових Паралімпійських ігор 2010, 2014 рр.., Заслужений майстер спорту України, чемпіонка, срібна і бронзова призерка кубків світу з лижних гонок та біатлону серед спортсменів з порушенням ОРА.
ЯРОСЛАВ РЕШЕТИНСЬКИЙ – лижник та біатлоніст серед спортсменів з вадами зору, учасник Паралімпійських Ігор 2014, 2018 рр., переможець і бронзовий призер чемпіонату світу та кубків світу з лижних гонок та біатлону серед спортсменів з порушенням зору.